Retur produse

În cazul cumpărării produselor direct din magazinul de prezentare din Sânnicolau Mare, produsele pot fi returnate în termen de 2 zile lucrătoare (48 de ore) în cazul constatării unor defecte în funcționare. Nu se acceptă înlocuirea dacă produsele sunt funcționale, dar nu corespund preferințelor clientului.

În cazul comerțului la distanță, returul produselor se desfășoară conform legilor în vigoare. Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs. 

Expediați produsul în ambalajul său original, împreună cu toate accesoriile sale (încărcătoare, căști, manuale, etc.) sau înmânați-le direct nouă la adresa Str. Mihai Viteazu, Nr. 2, Bloc B, Scara B, Ap. 2 (11), Sânnicolau Mare, jud. Timiș, 305600 fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul transportului în cazul returnării produselor.

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. 

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalități de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Contactați-ne