Router wireless TP-LINK TL-WR1043ND v4

SKU: TL-WR1043NDv4

Pret: 215 RON

Stoc limitat

Prețul include TVA 19%. Livrare prin Urgent Curier.

0256371181 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 

Detalii produs


Categorie: Routere wireless

Producator: TP-LINK

Viteză maximă porturi LAN: 1 Gbit/s

Standard: 802.11n

Cod produs - SKU: TL-WR1043NDv4
Ce face acest produs
TL-WR1043ND V4 este un router wireless N 450Mbps Gigabit avansat, care integrează posibilități de conectare în rețea prin fir/wireless și combină funcțiile unui router pentru acces partajat la Internet cu cele ale unui switch de 4 port-uri. Acesta creează o rețea wireless de mare viteză cu rata de transfer de până la 450 Mbps, care vă permite să vă bucurați simultan de aplicații consumatoare de bandă și sensibile la întârzieri ca streaming video HD, telefonie VoIP, partajare de fișiere complexe și jocuri online. Routerul este echipat cu un port USB, amplasat pe panoul din spate, care permite conectarea dispozitivelor USB de stocare la rețea pentru partajarea comodă a resurselor între utilizatorii rețelei.
Port-uri Gigabit - capacitate incredibilă

TL-WR1043ND V3 integrează un switch Gigabit Ethernet pentru capabilități puternice de procesare a datelor, și dezlănțuie potențialul maxim al standardului N, eliminând blocajele transferului între conexiunea megabit prin cablu și conexiunea wireless 11n. Toate operațiunile vor fi accelerate și eficientizate, astfel încât utilizatorii să poată împărtăși fișiere de mari dimensiuni și conținut video de înaltă definiție într-un timp foarte scurt.Wireless N - viteză și acoperire extremă
Respectând standardul IEEE 802.11n, routerul oferă posibilitatea implementării unei rețele wireless, asigurând o viteza de transmisie și o arie de acoperire de 18X, și respectiv de 6X mai mare decât produsele 11g convenționale. TL-WR1043ND V3 oferă viteza necesară pentru o funcționare continuă a aplicațiilor intensive consumatoare de bandă ca apeluri VoIP, transmisiuni video HD sau jocuri online, fără întreruperi. Datorită tehnologiei N, routerul este capabil sa minimizeze pierderile de date pe distante lungi și prin obstacole, transformând orice locuință și spațiile adiacente într-un imens hot-spot.
Modul Speed Boost asigura o viteză wireless de până la 450Mbps

Odata ce modul Speed Boost este activat în pagina de administrare web, puteți crește viteza wireless a dispozitivului TL-WR1043ND V3 până la 450 Mbps. Cu ajutorul vitezei sale de până la 450 Mbps, vă puteți bucura de streaming-ul video HD și jocurile online având o experiență superioară vitezei de 350 Mbps.Port USB pentru dispozitive de stocare - server portabil

1) Partajarea unei imprimante cu mai multe computere

Nu este un secret faptul ca imprimantele sunt adesea dificil de utilizat, pur și simplu pentru ca un calculator de multe ori trebuie sa fie conectat direct la aceasta pentru a imprima. Pentru a conecta cele doua echipamente între ele, utilizatorii trebuie doar să conecteze imprimanta la portul USB aflat pe partea laterală a router-ului TL-WR1043ND V3, iar apoi să ruleze programul USB Printer Controller in PC.

2) Partajați fișiere și media atât acasă, cât și în deplasare

TL-WR1043ND V3 permite utilizatorilor atașarea unei game largi de dispozitive de stocare USB direct la router, făcându-l convenabil pentru utilizatorii care doresc accesarea datelor pe plan local sau prin internet cu  ajutorul funcției de server FTP a acestuia.Configurare rapidă a securității
Compatibil cu WPS (Wi-Fi Protected Setup™), TL-WR1043ND V3 permite utilizatorilor să configureze aproape instantaneu funcțiile de securitate prin simpla apăsare a butonului WPS. Astfel va fi stabilită automat o conexiune securizată WPA2, metodă care oferă o protecție superioară criptarii WEP. Nu numai ca această metodă este mai rapidă decât realizarea setărilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie să țineți minte vreo parolă!
IP QoS - alocarea eficientă a lățimii de bandă
Într-o rețea wireless, navigarea haotică pe Internet și activitățile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia și la o lățime de bandă insuficientă. TL-WR1043ND V3 suportă funcția IP QoS, care asigură o utilizare optimă a lățimii de bandă, prevenind congestionările și abuzurile. În acest fel, utilizatorii unei rețele mici beneficiază de lățime de bandă proprie alocată, fiind diminuat impactul negativ al aplicațiilor mai putin importante asupra performanțelor rețelei.
Ușor de utilizat
Chiar și utilizatorii incepatori pot instala cu ușurință produsele lor de rețea. Acest dispozitiv conține în pachet un disc cu Asistentul de Instalare Rapidă, care va conduce prin procesul de instalare pas cu pas, oferindu-vă asistență pentru configurarea rețelei wireless și a setărilor de securitate.


Caracteristici:

Porturi
Porturi LAN 4x LAN
Porturi WAN 1x WAN
Porturi LAN/WAN 10/100/1000 Mbps
General
Frecvența 2.4 GHz
Standarde 802.11 b/g/n
Viteza transfer wireless       11n: Up to 450Mbps(dynamic)
11g: Up to 54Mbps(dynamic)
11b: Up to 11Mbps(dynamic)
Alimentare 12VDC / 1.5A
Management Access Control
Local Management
Remote Management
Porturi 5x RJ-45
Protocoale suportate Dynamic IP/Static IP/PPPoE/ PPTP(Dual Access)/L2TP(Dual Access)/BigPond
VPN VPN Pass Through
DNS UPNP, DDNS support
Securitate 64/128/152-bit WEP encryption, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Firewall IP, MAC, URL filtering
Dimensiuni 225 x 141 x 30 mm
Altele Sharing a Printer with Multiple Computers
Hardware
Tip antenă Externă
Antenă 3x 5dBi
Port USB 1x USB 2.0
Garanție 24 luni
  
  

  

Branduri

  


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produsele noastre sunt listate pe

www.price.ro - your shopping expert